Wie is MimaMaakt? 1000 vragen aan mezelf … Deel 23

1000 vragen aan jezelf is verschenen in een boekje van Flow. Via een vriendin, Saturnein, heb ik deze vragenlijst leren kennen. Zij had dit van NerdyGeekyFanboy: https://nerdygeekyfanboy.com/tags/1000-vragen-aan-jezelf-1/
Ik vond deze vragenlijst zo leuk dat ik besloten heb hier ook aan mee te doen. Ik beloof plechtig om zo eerlijk mogelijk te antwoorden.

Wil je mij beter leren kennen dan nodig ik je graag uit om dit mee te volgen. Ik hoop hierdoor mezelf te (her)ontdekken. Hier ga ik met de volgende 10…

 1. Waar ben je ontevreden over?

Ik heb toch wel een aantal zaken waar ik ontevreden over ben.

 • Hoe bepaalde zaken waar je geen vat op hebt soms verlopen.
 • Ik ben ontevreden over het onrecht dat sommige mensen elkaar aandoen vb. geen eigen visie hebben en de COPYCAT uithangen. Dan denk ik altijd stop met de ideeën van anderen te stelen.  Je maakt je compleet belachelijk en je komt vooral ongeloofwaardig over.  Zo een mensen vallen gelukkig uiteindelijk door de mand.  “Karma is a bitch …” weet je.
 • Ik ben ook ontevreden over het feit dat de tuin vol met onkruid staat.  De recuperatie na het uittrekken van onkruid is niet meer wat het geweest is.
 1. Met welk gevoel stap je in een vliegtuig?

Met veel stress en hopend op een veilige heen- als terugvlucht.

 1. Vind jij: voor wat, hoort wat?

Nee, voor mij hoeft dat niet.  Ofwel doe je iets met plezier voor een ander zonder iets terug te verwachten of je doet het beter niet.

 1. Ben je wel eens gepest?

Ja, met mijn naam en met mijn grootte. Ik heb er mij niets van aangetrokken.  Zou uitsluiten hier ook onder vallen?  Dan moet ik daar ook “ja” op antwoorden. Gelukkig ben ik veerkrachtig genoeg geworden en denk ik dan “your loss”.

 1. Hoe spontaan ben je?

Ik denk dat ik met ouder worden nog meer spontaner ben dan vroeger.

 1. Steun jij mensen onvoorwaardelijk?

In de meeste gevallen wel maar dat hangt soms ook van de situatie af.

 319. Waar voel je je schuldig over?

Als ik weer eens geen karakter heb en die praline, koekje, snoepje toch nog naar binnen werk.  Het schaamkoekje, -praline, -snoepje laat ik in de meeste gevallen wel liggen.  Zo lag er  nog een schaambokkenpootje in de koelkast. Dat is nu op …

 1. Welke mensen van vroeger zitten nog steeds in je hart?

Zo zijn er toch nog een paar.  Er zijn een paar vrienden en vriendinnen bij waar het contact zoals vroeger veel beperkter is.  Die komen dan opnieuw op je pad en het lijkt alsof je ze gisteren nog zag.   Diegene die het echt te gortig gemaakt hebben zitten er zeker niet meer in.

 1. Wat geeft het leven zin?

Vriendschap, liefdevol met elkaar omgaan, genieten van de kleine dingen, … geeft volgens mij het leven zin. En ijsjes.  Veel ijsjes…

 1. Wat had je graag eerder geweten?

Er zijn verschillende zaken die ik graag eerder had geweten …  Misschien maar best dat dit niet zo is.  Een troost is wel dat ik door die onwetendheid levenservaring heb opgedaan  en dat dit mij alleen maar sterker gemaakt heeft.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s