Bingewatchen/Netflixen

Ik ben een Nerd… and i’m proud of it.

Voilà, het is er uit. Maar de meesten die mij goed kennen wisten dit al. Ik hou van Sci-fi, actie, romantisch, thrillers, komisch, sarcastisch, docu, …

Ik hou (niet) meer van horror en oorlogsfilms. Die vind ik veel te aangrijpend. Te stressvol. Hoewel ik dit vroeger wel kon smaken.

Momenteel ben ik in de ban van “Once upon a time…” Sprookjes zoals ze nooit beschreven werden in de klassieke voorleesboeken of tekenfilms. Oh boy. Ik ben zo fan van de “evil queen” , “Pinoccio”, “the sherrif aka Mr. Grey” en “Hook”… Hier ga ik niet over uitwijden. Wink wink 🙂

“House of cards” was er ook zo ééntje. Spannend tot het einde. Machtspelletjes ten top. Deze reeks is nog met de intussen verbannen Kevin Spacey.

Afbeeldingsresultaat voor house of cards

The Santa Clarita diet. Deze bekijken we meestal op reis. Een verhaal van een moeder die een apart dieet volgt. Haar gezin helpt haar op de meest komische manieren te overleven …

Tidying up with Marie Kondo. Je zou goesting krijgen om je volledige huis en garage op haar manier aan te pakken. Om mijn goesting wat te temperen heb ik beslist om de overige afleveringen voor onbeperkte tijd on hold te zetten.

Franky and Grace is ook zo’n grappige reeks. Over twee dames die hun huidige leven vaarwel moeten zeggen omdat hun respectievelijke echtgenoten verliefd zijn op elkaar.

The Crown: over de Britse monarchie. Joepie, er komt een deel 3

Er zijn nog heel veel films en series die ik bekeken heb. Teveel om op te noemen. Mijn te bekijken lijstje is eindeloos lang. Nog goed voor uren kijkplezier.

4 gedachten over “Bingewatchen/Netflixen

 1. Ik heb onlangs een deel van de eerste aflevering van Grace & Frankie gekeken. Toegegeven,niet in ideale omstandigheden (midden in de nacht, toen ik op zat omdat buurvrouw feestje gaf en het lawaai niet te harden was), ik ben toen aan 3 series begonnen maar heb alle 3 geërgerd opgegeven.
  Moet ik Grace & Frankie nog een kans geven?

  Like

 2. Leuk om te lezen. Die Once Upon a Time heb ik allemaal gezien, op een bepaald moment niet echt zin meer om te kijken, maar ja, je kunt ook niet stoppen tot het klaar is natuurlijk 🙂 En Repel was toch wel een lekker ding op zijn manier 🙂 The Crown vond ik echt een top serie. Er schijnt een nieuw deel te komen met een wat oudere Elizabeth.

  Geliked door 1 persoon

  1. Yes deary … Ik heb het echt wel meer voor de mooie glimlach van Pinocchio en ja … Hook hé. Nu zit ik aan de aflevering met Jafar :-). Ik kijk er zo naar uit naar het vervolg van The Crown. So much to see and so little time.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s