Wie is MimaMaakt? 1000 vragen aan mezelf… Deel 3

Ik ga proberen om hiervan een vaste rubriek te maken met de wekelijkse publicatie op woensdag in de loop van de dag.

1000 vragen aan jezelf is verschenen in een boekje van Flow. Via een vriendin, Saturnein, heb ik deze vragenlijst leren kennen. Zij had dit van NerdyGeekyFanboy: https://nerdygeekyfanboy.com/tags/1000-vragen-aan-jezelf-1/
Ik vond deze vragenlijst zo leuk dat ik besloten heb hier ook aan mee te doen. Ik beloof plechtig om zo eerlijk mogelijk te antwoorden.

Wil je mij beter leren kennen dan nodig ik je graag uit om dit mee te volgen. Ik hoop hierdoor mezelf te (her)ontdekken. Hier ga ik met de volgende 10…l

21. Voor welk dier ben je bang?

Een wesp. Ik heb nogal last van allergische reacties en ik herinner mij dat een steek van een wesp zeer pijnlijk is.

22. Wat is je favoriete dagdeel?

De namiddag. Dan heb ik meer energie.

23. Kun je goed koken?

Ik denk het wel. Ik heb 3 jaar kookles gevolgd. Bakken doe ik uiteraard veel liever en dat kan ik wel goed.

24. Op welk seizoen lijk je het meest?

Als wintertype denk ik dat ik meer op de zomer lijk. Ik hou van de warmte en ik probeer die ook door te geven aan de mensen rondom mij.

25. Welk uitje staat er binnenkort te gebeuren?

De vakantiebeurs te Brussel denk ik. Niets spectaculairs dus.

26. Was je een gelukkig kind?

Ik denk het wel. Spelletjes werden er niet zo vaak gespeeld. Wel ging ik regelmatig met mijn vader en onze hond Castro wandelen. Ik hield mij vooral bezig met lego, boeken lezen, barbies, muziek beluisteren en mijn hond. Elke zondag gingen we naar Brussel bij mijn tantes en grootmoeder. Daar had ik nichten met wie ik speelde. Mijn vader en ik gingen ook regelmatig naar de film. Toen kon je nog blijven zitten voor een tweede voorstelling en meer.

Tijdens de vakanties mocht ik bij een andere tante naar zee gaan waar ik een vriendenkring had uitgebouwd. Uren heb ik daar op de stoep gespeeld, gezongen en zo veel meer. Maar er was wel “balkoncontrole”. Als mijn tante of grootmoeder riepen moest ik antwoorden. Ik mocht er ook blokje om rijden met de fiets en telkens ik aan het gebouw langs reed moest ik gebruik maken van mijn fietsbel. Eigenlijk heb ik daar ook een heel mooie jeugd beleefd.

27. Koop je vaak bloemen?

Veel minder dan vroeger. Ik zie graag die speciale rozen uit Argentinië zoals in mijn trouwboeket. Gerbera’s vind ik ook heel vrolijke bloemen en orchideeën.

28. Wat is je droom?

Mijn droom is mij verder te kunnen ontplooien in de dingen die ik heel graag doe. Waar ik energie van krijg, waar mijn ogen van fonkelen als ik er over praat, die mij doen herleven.

Maar mijn allergrootste droom is echter dat onze kinderen gelukkig mogen zijn in al wat ze doen en dat ze zorgeloos door het leven kunnen gaan.

29. In hoeveel huizen heb je gewoond?

In mijn vorig leven zijn we veel verhuisd. Ik heb op diverse locaties in Gent gewoond, een tijd in Wommelgem, dan terug naar Gent, dan terug naar Oudenaarde waar ik nog één keer verhuisd ben.

30. Wat is je guilty pleasure?

8 bollen ijs met chocoladesaus en maple syrup, chocoladepralines met advokaat, pralines met marsepein, Toni chocoloni chocolade met karamel en zout, wafels, Samataneuskes, pannenkoeken, M&M’s, pikante tortillachips met heksenkaas, een Strawberrie Daiquiri, een gin-tonic, tripel Karmeliet, vanillejenever, een lekker pak friet met balletjes in de tomatensaus, mijn zelfgemaakte bokkenpootjes, eclairs, … Het zijn er veel. Ik weet het. Het is zo moeilijk om er eentje uit te kiezen…

Een gedachte over “Wie is MimaMaakt? 1000 vragen aan mezelf… Deel 3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s