Kleurenmagie

Bij La Petite Rooze volgde ik de workshop “Kleurenmagie”. En of het magie was…

De gedrevenheid en passie die Rita naar boven brengt als zij over haar merkverhaal vertelt ervaar je alsof je zelf aan de wieg stond. Eigenlijk stond ik ook een beetje mee aan de wieg want ik volg haar al sinds de opstart van haar winkeltje. 🙂

La Petite Rooze is wel degelijk een sprookjesverhaal die vanaf het prille begin tot nu er alleen maar magischer op geworden is. Ik herinner mij de met hand gehaakte roosjes en bolletjes in alle kleurtjes waarvan er verschillende in mijn juwelenkistje liggen. Over de jaren heen zag ik het gamma veranderen en steeds meer unieker worden.

Het maken van deze juwelen op basis van de 9 kleurentypes van Filline is uniek in België.

 

De met liefde en zorg ontworpen creaties komen als het ware tot leven wanneer ze op de outfit gedragen worden. Het plaatje klopt en de drager van dit moois komt volledig in evenwicht. Daar gaat het trouwens over. Als je een outfit hebt kan je bij haar terecht voor maatwerk. Rita bekijkt samen met jou hoe ze je mooie innerlijke met je prachtige uiterlijk in balans kan brengen. Zelfs de “beste copycat” kan hier niet aan tippen.

Ook andere juwelen dat je in je juwelenkistje hebt worden met evenveel aandacht bekeken en leuke combinaties worden getoond en vakkundig besproken. Er kwamen die avond zelfs verrassende combinaties naar boven.

Voor mij zijn juwelen een belangrijke accessoire. Zonder oorbellen voel ik mij niet volledig gekleed. Ikzelf hou van strak en elegant en ben in het bezit van menig oorbellen gekocht bij La Petitie Rooze voor mijn wintertype. De kunst is ook om te combineren met je juwelen. Zo bekom je telkens weer nieuwe gedurfde setjes. De tijd van alles in een setje te dragen is passé. Voor andere types gelden andere combinaties. Deze worden uitgelegd in het boek “Kleur” van Nadine De Deken.

Het was een enorm boeiende avond waar we uren konden blijven doorgaan over de wondere wereld van juwelen, kleuren en passie voor al dit moois.

Ik kijk al uit naar de volgende workshops…

Interesse om je te laten betoveren door al dit leuks? Neem gerust een kijkje op haar website en wie weet word je ook gebeten door de feelgoodmicrobe die de workshops je bieden. https://www.lapetiterooze.be/nl/workshops .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s