Oei, er ontbreekt een kleurtje…

Voor het laatste deel van de kleerkastcapsule stond het maken van kleurencombinaties op het programma.

Aan de hand van een op maat gemaakte presentatie kreeg ik uitleg over kleur, de combinaties ervan en waar ik vooral moest op letten.

Gewapend met mijn kleurenkaart en nog wat andere hulpmiddelen begaven we ons richting dressing.

Rita haalde telkens een basisstuk en één of meerdere aanvullende kledingstukken uit mijn kleerkast en combineerde deze met elkaar. Ook met de accessoires werd hier rekening gehouden. We kwamen tot kleurencombinaties die ik er zelf nooit zou uitgehaald hebben.

Zo waren er dicht bij elkaar liggende kleurencombinaties, complementaire kleuren, combinatie van drie kleuren… oneindig veel mogelijkheden. Hieronder kan je een paar voorbeeldjes terugvinden.

Ik ben geen Imelda Marcos maar heb een aantal schoenen in mijn winterkleuren. Nu blijkt dat ik toch nog wel een belangrijk kleur mis zeker in mijn kast… Dus voor Kerst of een andere gelegenheid staan een paar rode schoenen en handtas op mijn lijstje. :-). And I will dance the blues with them…

Mijn combinaties zijn intussen al meer gedurfder dan voorheen en ik voel mij er goed in.

Heb je interesse in deze workshop klik dan op deze link https://www.lapetiterooze.be/nl/workshops/1237/feel-good-coaching-garderobeplanning waar de kleurenmagie begint. Laat je begeleiden naar een authentieke uitstraling door deze magische match van jouw stijl en persoonlijkheid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s