The making of “KLEUR” by Nadine De Deken

Begin januari kreeg ik de vraag van Nadine van Filline https://www.filline.be/ of ik als “wintertype” wou deelnemen aan de fotoshoot voor haar nieuw boek “Kleur, breng jezelf in balans met het juiste kleur- en stijladvies”. De “kers” op de taart van haar levenswerk.

Verrast en vooral vereerd door deze toch wel speciale vraag zei ik volmondig ja.

Ik als model. Dat had ik nooit durven dromen. Vooral omdat ik niet zo graag op foto vastgelegd wordt. Ook mijn zoon werd gevraagd om als “winter-herfst type” model te zijn.

We keken er allemaal enorm naar uit. Benieuwd naar wat dit allemaal zou inhouden.

Voor de haarsnit gingen we langs bij Griet Van Wiele http://www.grietvanwiele.be/ . Daar kregen we een snit op maat in harmonie met ons kleurentype.

De foto’s werden op verschillende dagen genomen omdat er veel modellen/kleurtypes waren.

De dag van de fotoshoot moesten we vroeg genoeg bij meubelen Verberckmoes zijn. Elk van de negen types zouden in het juiste interieur gefotografeerd worden. Een hele verhuis om alles piekfijn in orde te krijgen.

Nadine koos uit mijn kledingsstukken mijn outfit voor de fotoshoot.  Dat deed ze eveneens voor mijn zoon.

Ille van be.MAG.ik created by Ille https://www.be-magik.be nam de make-up voor haar rekening.

 

De dag voordien was het Evelien De Keukeleire http://eveliendk.be/ die de make-up verzorgde .

De juwelen werden aangeleverd door Rita van La Petite Rooze https://www.lapetiterooze.be/nl/collecties/1220/juwelen en zorgvuldig uitgekozen zodat ze in harmonie waren met de outfits.

20180427_093400

Ik was klaar en mocht mij plaatsen in mijn interieur. De bar … Ik moest lachen omdat ik die plaats toegewezen kreeg. Ik drink wel graag eens een gin-tonic of een lekkere tripel Karmeliet.  Maar niet op deze dag.

De fotografe stelde mij direct op mijn gemak.  We hadden een half uurtje om dit rond te krijgen.

De bar was strak en sober ingericht met grote glaspartijen. Zoals het hoort voor mijn “wintertype”. Ik kreeg een koffie en een praline in rode verpakking. Drinken en eten mocht ik niet direct want dit was een rekwisiet. Die praline beet nochtans enorm in mijn been 😊. Eens de foto’s genomen waren was de koffie koud.  De praline was op temperatuur en die heb ik dan toch maar snel opgegeten.

Na een lekkere lunch keerden we richting huiswaarts.

Deze dag heeft een grote indruk op mij achtergelaten.  Om zoiets te mogen beleven …  Als ik er aan terug denk krijg ik nog steeds een grote glimlach.  Voor mij een perfecte dag om met een trots gevoel aan terug te denken.

En Nadine … die straalde van geluk.  De samenwerking was super.  Het had zelfs bijna iets magisch.  Een super “vibe” zoals ze zeggen.

Intussen is de proefdruk klaar.  Super benieuwd naar het eindresultaat tel ik de dagen af tot dit pareltje in de rekken ligt.  Dit is voorzien voor eind september.

Dit prachtig kleurrijk boek met duidelijke uitleg en vol tips en tricks kan trouwens nu al besteld worden op de site van Filline https://www.filline.be/shop/kleur/

Een gedachte over “The making of “KLEUR” by Nadine De Deken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s